kommunikation

Lige så effektiv klar og direkte kommunikation kan være, lige så ødelæggende for samarbejde, adfærd, forståelse og resultatskabelse kan uklar og tvetydig kommunikation være. Grænsen mellem de to er hårfin og kun en konsekvent og planlagt kommunikation medfører altid de ønskede positive resultater.
rundahl tilbyder undervisning i kommunikation, i teori og praksis, på alle niveauer fra enkel og effektiv præsentationsteknik til avanceret ledelseskommunikation med anvendelse af teknikker fra politisk kommunikation.
Vi benytter os af testværktøjer til afdækning af personlige præferencer og repræsentationssystemer der er afgørende for den individuelle måde at kommunikerer på samt de seneste landvindinger indenfor psykologi og hjerneforskning til at skabe grundlag for en personlig, effektiv og resultat skabende kommunikation for såvel ledere som medarbejdere.
Konsekvent og velovervejet kommunikation er det mest effektive redskab til at forebygge og løse konflikter og vi har mange års erfaring i at udvikle og træne hensigtsmæssig og konfliktforebyggende kommunikation for ledere og medarbejdere.


Kontakt Rundahl for mere information.

© Rundahl 2012