Om Rundahl

Faconen er direkte og udfordrende, på én gang søgende og sikker. René Rundahl Pedersen har i mange år arbejdet med at bevæge mennesker og organisationer succesfuldt gennem store forandringsprocesser.

René har sin praktiske erfaring fra perioder med selvstændig virksomhed samt stillinger som leder på forskellige virksomheder på chef-niveau. Hele tiden har der været fokus på udvikling af ledere og medarbejdere. Rene havde blandt andet en central funktion som kursusleder og -udvikler, da Københavns Energis produktionsenhed skulle fusionere med Sjællandske Kraftværker i ENERGI E2 – og igen, da E2 blev en del af DONG Energy.

Siden 2008 har Rene drevet egen konsulentvirksomhed og har i de senere år været arkitekten og underviseren på flere meget omfattende transformationsforløb for store danske organisationer.

Rene har en kontant facon, som udfordrer dem, han står overfor. Med små provokationer og et enkelt og ligefremt sprog, skaber han den nære kontakt til kursisterne. Kommunikation er en særlig spidskompetence, og en omfattende viden om sammenhængen mellem psykologi og kommunikation, sikrer at budskaberne altid er klare og entydige.

Også når det gælder sit eget fag, udvikling af medarbejdere og ledere, er René meget direkte i sine meldinger. Han har ikke den store tro på, at ”kanindræberkurser” har skabt bedre ledere: Modet til at træffe beslutninger bliver ikke nødvendigvis styrket på en mark eller i en skov presset af sult og søvnunderskud. Det er en mental øvelse, som man lige så fint kan træne og udvikle i et almindeligt kursuslokale samt først og fremmest hjemme i organisationen, lyder meldingen.

Omfattende viden om coaching og mental forberedelse og træning er ikke kun efterspurgt i erhvervslivet. Derfor har Rene også haft det privilegium at arbejde med flere danske sportsfolk på internationalt top niveau i flere sportsgrene, og i en periode var Rene landstræner i Dansk Dart Union.

Rene er naturligvis certificeret til at arbejde med en lang række udviklingsværktøjer, herunder bl.a. Belbin, MBTI I og II, BTB, Master Management

© Rundahl 2012