Strategiske medarbejdere

Rundahl er en konsulentvirksomhed med speciale i udvikling af ledere og medarbejdere. Vi har kompetencerne og erfaringen til at udvikle dine medarbejdere til at blive strategiske medarbejdere efter unikt egenudviklet koncept.

En strategisk medarbejder kender virksomhedens målsætninger og kan omsætte dem til resultater i samarbejdet med kollegaer og i kontakten med kunderne. En strategisk medarbejder har evnen til, at se og løse de problemstillinger, han eller hun møder i hverdagen.

En strategisk medarbejder:

tager selv initiativ til at løse opgaver, der harmonerer med virksomhedens strategi
kan finde løsninger, der passer til kundernes behov og forebygger uhensigtsmæssige situationer
træffer selvstændige beslutninger til gavn for kunderne og medvirker til højere kundetilfredshed
indgår i midlertidige netværk og nye relationer på tværs af virksomheden
kommunikerer klart med både kunder, kollegaer og kan håndtere utilfredse kunder
kan spotte kundes behov og omsætte behovene til nye innovative eller forbedrede produkter
kan nedbryde silo-tankegang og effektivt bidrage til en bedre bundlinje

Vi har erfaringer med udvikling af strategiske medarbejdere i såvel private som offentlige virksomheder. Virksomhederne oplever, at medarbejderne løfter sig fra et normalt medarbejderniveau til et fremtidsorienteret, kundeorienteret og innovativt niveau. Dette løft oplever virksomhederne som en stor værdi.

For medarbejderne betyder uddannelsen og udviklingen et kompetenceløft og medfører et højere engagement, større jobglæde, mindre sygefravær og et bedre selvværd. Særligt oplever medarbejderne, at de bliver bedre til at kommunikere, til at skabe relationer, til at finde løsninger og til at sætte sig i kundens sted.

Uddannelsen indeholder mange muligheder for forbedringer til det enkelte team baseret på virksomhedens mål, og teamets egne ønsker til et fremtidigt samarbejde på tværs af organisationen.

Udviklingen af strategiske medarbejdere er forudsætningen for ægte medarbejderdreven innovation. Under anvendelse af konceptets egne redskaber vil strategiske medarbejdere selv tage initiativ til, og gennemføre innovative effektiviserings og forandringsprojekter.

Vi tilpasser konceptet til den enkelte virksomheds behov og strategi, og kommer gerne og fortæller om vores erfaringer, når Du har tid.
Kontakt Rundahl for mere information.

© Rundahl 2012